Doprava zdarma u objednávek nad 1.500 Kč / 59 €.

Hodnocení obchodu

4,8 100 hodnocení
5
90x
4
6x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
LJ Avatar autora Ladislav Julínek | 14.1.2020
max. spokojen, vše bylo v pořádku
Avatar autora | 13.1.2020
výběr českých výrobků s certifikací
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 12.1.2020
Žádný problém, vše proběhlo hladce.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.1.2020
Rychlé vyřízení, jsem spokojen.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 9.1.2020
Vše OK.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
JB Avatar autora Jan Brůžek | 6.1.2020
Vše proběhlo v pořádku
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 10.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
JK Avatar autora Jiří Klimeček | 4.1.2020
Spokojenost.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 3.1.2020
+ Rychlé dodání, jeden den jsem objednal, druhý den zboží dorazilo.

Rychlost i v době vánoc.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 31.12.2019
Rychle dodání do dvou dnů po objednání.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 31.12.2019
+ veľmi rýchle doručenie

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
LP Avatar autora Lukáš Pospíšil | 31.12.2019
Vše v pořádku.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.12.2019
Seriozní obchod, bezvadné a kvalitní zboží. Celková spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.12.2019
Rychlost zpracování objednávky i rychlost doručení perfektní, doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 25.12.2019
Velice solidní obchod, který vás informuje nad rámec povinností
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 22.12.2019
Objednávka druhý den doručena, zboží opravdu kvalita a cena vše super.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 20.12.2019
Vše proběhlo k mé spokojenosti.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 18.12.2019
+ JEDNODUCHÝ NÁKUP A OCHOTA

Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 18.12.2019
+ Nákup bez problémů

Nebyl důvod cokoliv řešit, nákup podobny jako v nasem Kauflandu.
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.12.2019
+ nakup z domova
- nic

obchod doporucuji
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 17.12.2019
Super!
Avatar autora (Administrátor) 21.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
103 položek celkem

Hodnocení obchodu