Objednávky expedujeme standardně do 1 pracovního dne. Pro vaši bezpečnost prosíme upřednostněte platbu kartou online předem.

Hodnocení obchodu

4,9 145 hodnocení
5
133x
4
8x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.3.2020
+ vše ok

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 30.3.2020
+ rychlé vyřízení objednávky, což je v aktuální situaci velmi chválihodné
+ kvalitně zabaleno
+ výborná komunikace

Nákup u české Tesly splnil má očekávání. Vyřízení objednávky proběhlo velmi rychle i v této těžké situaci. S výrobkem (set-top-box) jsem zatím nad míru spokojen.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.3.2020
+ Vše OK.

Kupováno přes Skylink, vše bezproblémů.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 27.3.2020
Výrobek nebyl pro mně,přesto jsem ho byl zprovoznit staremu pánovi (96 let).Septobox funguje bez problemu a sarý pán je spokojen. Já děkuji obchodu.Vše je vpořátku Pavel.K.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 26.3.2020
+ Rychlost
+ Komunikace

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 30.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 26.3.2020
+ Rychla komunikace a dodani zbozi.

Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 24.3.2020
chodí to perfektně
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 23.3.2020
+ - rychlost dodání
- - posílané zboží není dostatečně zabalené pro přepravu

Objednával jsem dálkový ovladač. Přišel druhý den, ale zabalený jen v bublinkové obálce. Když jsem zboží přebíral od přepravce, ležela moje obálka na podlaze dodávky vedle ostatních balíků. Ještě, že na ní nespadnul sousední balík nebo na ní nestoupl řidič. Křehký ovladač mohl být na šrot a ani by to člověk na první pohled nepoznal.
Avatar autora | 23.3.2020
S ohledem na současnou situaci bylo vše OK
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 23.3.2020
+ Všechno proběhlo v pohodě

Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 20.3.2020
Dodáno dle sděleného harmonogramu, funguje, spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 19.3.2020
Rychlé, profesionální
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 19.3.2020
jsem nadmíru spokojená, rychle a spolehlivě
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 16.3.2020
S obchodem jsem byla spokojena, zásilka byla doručena ve sjednaném termínu.J
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 15.3.2020
+ Skoré doručenie

T Avatar autora TESLA (Administrátor) 18.3.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 12.3.2020
spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 6.3.2020
+ Perfektní komunikace.
+ Rychlé dodání.

Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 26.2.2020
+ Doprava zdarma nad....

Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 25.2.2020
+ přehledný web
+ rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 23.2.2020
.
Avatar autora (Administrátor) 4.4.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
149 položek celkem

Hodnocení obchodu