Při odběru nad 1.500 Kč DOPRAVA ZDARMA

Hodnocení obchodu

4,8 44 hodnocení
5
40x
4
1x
3
1x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Petr | 6.12.2019
Komunikace vázla. Objednal jsem zboží, část byla skladem a část nikoliv. Obdržel jsem pouze informaci emailem, že část zboží není skladem. Na dotaz kdy a zda bude zboží odesláno společně, již odpověď nedorazila. Za několik dnů jsem obdržel info, že zboží je na cestě. O kvalitě jednoho z výrobků (TESLA Duplex T2) mohu napsat pouze negativa. Velké zklamání. Velmi zastaralé, složité, pomalé a nepřehledné ovládání. K tomu velmi málo citlivý přijímač. Naladěno téměř o cca 50% programů méně, než u staršího typu jiné značky nebo zde nabízeného TE-310. Zboží pravděpodobně vrátím. Je i zřejmé, že se nejdená o výrobky s českou tradicí, jak se značka TESLA tváří. Jedna hvězdička je za TE-310 a druhá za rychlejší dodání, než jsem předpokládal, jinak by nebyla žádná.
Avatar autora Martin Černý | 6.12.2019
naprosto
Avatar autora | 5.12.2019
Mezery v informacích o kompatibilitě materiálu a náhradních dílů.
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Pokud potřebujete jakékoliv doplňující informace k produktu, neváhejte kontaktovat kolegy na podpora@tesla-electronics.eu Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
RP Avatar autora Roman Pešta | 3.12.2019
Zboží nebylo skladem, byl jsem upozorněn e-mailem. Asi za týden vše v pořádku dorazilo.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 2.12.2019
+ rychlost dodání,komunikace ,dobré ceny,
- nic

Doporučuji
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 2.12.2019
Doručení bezproblémové, i na podatelnu.
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 1.12.2019
+ Doporučuji
- žádné

rychlost dodání , precizně zabaleno
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 29.11.2019
zboží bude až po29.11.2019. až dorazí ohodnotím
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za Váš nákup. Věříme, že budete spokojený. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
TT Avatar autora Tomáš Trochimovič | 29.11.2019
Rychle vyřízeno, výrobek OK ;-)
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
SV Avatar autora Stanislav Vala | 29.11.2019
Doručení druhý den, výrobek perfektní.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 6.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora Bohumír Číhal | 28.11.2019
Velmi spokojen s výrobkem i s dopravou
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 29.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
A Avatar autora Andrej | 27.11.2019
100%
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.11.2019
+ Naprostá spokojenost

Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
JT Avatar autora Jiří Tuček | 26.11.2019
Neuvěřitelné. V poledne jsem poslal objednávku, navečer téhož dne byla vyřízena a zboží předáno dopravci, který hned další den v cca 10 hodin balíček dovezl. Takže od objednávky do dodání zboží uběhlo pouhých 22 hodin. S U P E R !!!
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
OE Avatar autora Otilie Engelthalerová | 26.11.2019
Velmi rychlé doručení, perfektně baleno, spokojenost
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 26.11.2019
- nedodržení termínu dodání.

Již dvakrát byl odložen termín dodání! Choval jsem se kultivovaně i když bylo při objednání zboží skladem! Doufám,že bude poslední slíbený termín dodržen
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Omlouváme se za vzniklé potíže a věříme, že doručení proběhne v pořádku ve slíbený termín. S pozdravem, tým TESLA.
JB Avatar autora Jiří Beníšek | 24.11.2019
Spokojenost , doporučuji , velmi rychlé doručení
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 22.11.2019
- Zapnuti pomerne dlouho trva, system nabehne nejprve do nabidky aplikaci, pak lze zvolit funkce TV anebo ostatni aplikace
- Pri nastavovani opakovane zamrznul, byl nutny hard reset
- Funkce spolecneho ovladace pro TV funguje pouze pro vypnuti, vzdy je nutne televizi nejprve zapnout jejim ovladacem

Obecne nakonec spokojenost, zarizeni funguje...
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
MS Avatar autora Martin Suchomel | 22.11.2019
Velmi rychlé doručení. Za tu cenu docela šikovná věcička.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 27.11.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Avatar autora | 21.11.2019
Rychlé dodání.
Avatar autora (Administrátor) 9.12.2019
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA.
Nahoru
46 položek celkem

Hodnocení obchodu