Doprava zdarma u objednávek nad 1.500 Kč / 59 €.

Hodnocení obchodu

4,8 124 hodnocení
5
113x
4
7x
3
1x
2
1x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.2.2020
Nebylo co vytknout. Zboží dorazilo v pořádku a včas.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 16.2.2020
+ vytírání současně s luxováním
+ zatím nevím

dobré, pohoda
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 11.2.2020
+ Komunikace super
+ Skvělý vlastní produkt

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 9.2.2020
+ Bez problémů

Žádný problém
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 4.2.2020
+ rychle a kvalitně

vše v nejlepším pořádku a čase
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 3.2.2020
+ rychlé vyřízení objednávky, bezproblémové dodání.

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 3.2.2020
Tohle se vám opravdu povedlo, nejlepší dárek, co jsem našim dky dal.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 3.2.2020
+ Doručení domů

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 1.2.2020
rychlost, spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 31.1.2020
Dobrý a spolehlivý.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 29.1.2020
rychlé aslušné jednání
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.1.2020
+ Perfektní komunikace a rychlost

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 28.1.2020
+ Okamžité odeslání .

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
KS Avatar autora Kateřina Snášelová | 27.1.2020
na zboží jsme čekali, nebylo skladem, ale i tak jsme maximálně spokojeni.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 4.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 27.1.2020
Výborná spolupráce, okamžitá reakce obchodu a dodávka zboží
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 27.1.2020
Objednal jsem a dostal jsem. Reakce obchodu byla rychlá.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 23.1.2020
+ výhodnější ceny za koupený set top box
- nevím

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 22.1.2020
Nakupoval jsem zde poprvé a byl jsem mile překvapen rychlostí vyřízení mého požadavku a také nízkou cenou výrobku. Určitě se zase vrátím pro další nákupy.
T Avatar autora TESLA (Administrátor) 22.1.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 21.1.2020
+ Dobře a rychle vyřízeno.

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Avatar autora | 21.1.2020
rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2020
Dobrý den, děkujeme za nákup i recenzi. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. S pozdravem, tým TESLA. www.tesla-electronics.eu
Nahoru
127 položek celkem

Hodnocení obchodu